BED AND BREAKFAST NIJMEGEN

De 104e Nijmeegse Vierdaagse 2020 is van dinsdag 21 t/m vrijdag 24 juli.

We adviseren u om ook de vrijdag een overnachting te boeken want de treinen terug zijn overvol (U kunt niet zitten maar u moet 1 uur staan op uw blaren). Dus boek 5 overnachtingen van maandag 20 t/m vrijdag 24 juli (vertrek zaterdag 25).


Op dit moment is nog beschikbaar:

Tip: zoek in Kranenburg op 15 minuten fietsafstand van Nijmegen. Na 15 minuten fietsen bent u het melkzuur uit uw benen kwijt; beter dan massage! 

Op 15 km afstand van het stadscentrum van Nijmegen heeft Huisje Kranenburg nog accommodatie voor 6 personen. Kijk hier ...

 

Ik heb voor de vierdaagse week periode van vrijdag 17 juli  tm  25 juli zaterdag 2020 een volledig eengezinswoning te huur in Malden.
Te huur , twee keer twee persoons slaapkamer met een vast 2 persoons bed.
Een kamer voor ook evt een persoon beschikbaar, maar daar moeten ze zelf een slaapplaats creëren, door evt een luchtbed of een ander voorziening.
Voorzien van Douche Tv, Wasmachine, Droger, Vaatwasser en geheel een keuken beschikbaar met kook gelegenheid.
Een gehele tuin met zitje en schuur, ook zijn er twee fietsen beschikbaar. Op loop afstand is er een bushalte beschikbaar. Winkels voor levensbehoefte zijn 5 minuten lopen of met de fiets bereikbaar.
Met de fiets of auto is het naar het centrum van Nijmegen circa 7 km, deze verbinding is goed te doen. Buslijn 1 of 83 gaan rechtstreeks naar het station Nijmegen.

Kosten inclusief gas, water en licht en voorzieningen : 50,00 euro pp. per nacht.

Mocht je interesse hebben dan graag mailen naar : pasjejanssen@hotmail.com of janny13178@hotmail.com.

 

 

 

Zoek een B&B in: Amsterdam ... Amersfoort ... Apeldoorn ... Arnhem ... Eindhoven ... Enschede ... Groningen ... Den Haag ... Haarlem ... Den Bosch ... Maastricht ... Nijmegen ... Rotterdam ... Tilburg ... Utrecht ... Berlijn