BED AND BREAKFAST NIJMEGEN

6 persoons woning in Kranenburg, 11 km afstand van de Radboud Universiteit

Royaal vrijstaand huis in Kranenburg
KIJK HIER VOOR DE FOTO'S

Locatie

Word 's ochtends gewekt door de vogels die de dag aankondigen en ontbijt in alle rust op uw bloemrijke terras. In onze royale vakantiewoning staat het genieten van de omgeving, de ruimte en de rust centraal.
Op slechts tweehonderd meter van het Reichswald aan de Galgensteeg 84 Kranenburg (Kleve) in een heuvelachtige omgeving vlakbij Nijmegen ligt dit romantische huis. De omgeving leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten. Het Reichswald met een oppervlak van ruim 5.000 hectaren kent vele hoogteverschillen die het tot een feest voor mountainbikers maakt.
Vanuit het huis kunnen diverse wandel- en fietsroutes gevolgd worden. U bent met de fiets of met de auto zo in Groesbeek (5 km), Berg en Dal (10km), Kleve (10km), de Ooijpolder (10km), de Radboud universiteit (11km) of het centrum van Nijmegen (15km). Het huis ligt aan de rand van het dorp Kranenburg, aan een verkeersluwe straat. In de omgeving zijn diverse restaurants en in Kranenburg is een inkoopcentrum waar steeds meer mensen uit Nijmegen hun dagelijkse boodschappen komen doen.
Vanuit het huis heeft u vrij uitzicht op een glooiende akker omzoomd door bomen.

Accomodatie

Het vrijstaande huis beschikt over twee ruime slaapkamers, ieder met een 2-persoons en een 1-persoonsbed (in totaal 6 slaapplaatsen), een badkamer met douche en ligbad, een toilet en een ruime woonruimte van ca 45 m2 met open keuken. Aan de achterzijde ligt een gezellig overdekt terras met eettafel. De vakantiewoning is geschikt voor groepen tot 6 personen.
Er is voldoende parkeergelegenheid bij het huis.
Het huis is rookvrij. Als u wilt roken, dan gelieve dat buiten te doen.

Tarieven per overnachting

  • 1 persoon                          € 30,-

  • Elke extra persoon        + 10,-

(maximaal 6 personen)

Schoonmaakkosten per verblijf (éénmalig)

  • 1 persoon                          € 25,-

  • Elke extra persoon         + 10,-

 

Korting langduriger verblijf

  • Voor verblijf langer dan één week, rekenen we voor iedere bijkomende week één dag per week minder (dus 6 dagen in plaats van 7).

  • Voor verblijven langer dan een maand maken we graag een aangepaste prijs voor u.

 

Contact

  • Contact:              Marcel Ruizendaal / Roland Kranen

  • E-mail:                 rkranen@outlook.com

  • NL telefoon:      (+31) 06 2709 6693

  • Adres:                  Galgensteeg 84 – 47559 Kranenburg - Duitsland

Zoek een B&B in: Amsterdam ... Amersfoort ... Apeldoorn ... Arnhem ... Eindhoven ... Enschede ... Groningen ... Den Haag ... Haarlem ... Den Bosch ... Maastricht ... Nijmegen ... Rotterdam ... Tilburg ... Utrecht ... Berlijn