BED AND BREAKFAST NIJMEGEN

  backupnext  

 

Buitenhuisje Berg en Dal bij Nijmegen

Deze B&B is een landelijk gelegen, sfeervol en comfortabel ingericht vrijstaand gastenhuis in de heuvels van Berg en Dal dicht in de omgeving van Nijmegen. Het heeft een zit-slaapkamer met televisie en gratis wifi. Er is een compacte keuken die in open verbinding staat met een ruime eet- en leeshoek met literaire- en filosofische boeken en tijdschriften. B&B Berg en Dal is zeer geschikt voor een meerdaags verblijf en u heeft er alle privacy.

Op het eigen terras met veranda staan heerlijke ligstoelen waarin u kunt genieten van het prachtige uitzicht op de meer dan honderd jaar oude monumentale beukenlaan langs het zandpad. De B&B heeft twee eigen gratis parkeerplaatsen. Door de afwezigheid van lichthinder ziet u in de nachthemel veel meer sterren dan in verstedelijkte gebieden.

De B&B ligt op een landgoed van 5 ha met on-Nederlandse hoogteverschillen wat fraaie panorama gezichten biedt. Prachtige wandel en fietsroutes zijn direct vanuit de B&B bereikbaar. Gasten kunnen gebruik maken van fietsen en van wandel- en fietskaarten. De 45 holes baan Het Rijk van Nijmegen ligt op 2 km afstand. Ook kunt u in Duitsland naar de gezellige stad kleef (15 minuten) of het cultureel interessante Düsseldorf (1 uur rijden).

Zoek een B&B in: Amsterdam ... Amersfoort ... Apeldoorn ... Arnhem ... Eindhoven ... Enschede ... Groningen ... Den Haag ... Haarlem ... Den Bosch ... Maastricht ... Nijmegen ... Rotterdam ... Tilburg ... Utrecht