BED AND BREAKFAST NIJMEGEN

  backupnext  

 

Buitenhuisje Berg en Dal bij Nijmegen

Deze B&B is een landelijk gelegen, sfeervol en comfortabel ingericht vrijstaand gastenhuis in de heuvels van Berg en Dal dicht in de omgeving van Nijmegen. Het heeft een zit-slaapkamer met televisie en gratis wifi. Er is een compacte keuken die in open verbinding staat met een ruime eet- en leeshoek met literaire- en filosofische boeken en tijdschriften. B&B Berg en Dal is zeer geschikt voor een meerdaags verblijf en u heeft er alle privacy.

Op het eigen terras met veranda staan heerlijke ligstoelen waarin u kunt genieten van het prachtige uitzicht op de meer dan honderd jaar oude monumentale beukenlaan langs het zandpad. De B&B heeft twee eigen gratis parkeerplaatsen. Door de afwezigheid van lichthinder ziet u in de nachthemel veel meer sterren dan in verstedelijkte gebieden.

De B&B ligt op een landgoed van 5 ha met on-Nederlandse hoogteverschillen wat fraaie panorama gezichten biedt. Prachtige wandel en fietsroutes zijn direct vanuit de B&B bereikbaar. Gasten kunnen gebruik maken van fietsen en van wandel- en fietskaarten. De 45 holes baan Het Rijk van Nijmegen ligt op 2 km afstand. Ook kunt u in Duitsland naar de gezellige stad kleef (15 minuten) of het cultureel interessante Düsseldorf (1 uur rijden).

Zoek een B&B in: Amersfoort ... Apeldoorn ... Arnhem ... Groningen ... Den Haag ... Maastricht ... Nijmegen ... Utrecht